0370-UK - VITAMIN C 250mg COMPLEX 50-wiz

Terranova Vitamin C 250 mg Complex, 50 kaps.

Vi behöver tillföra C-vitaminer genom kosten eller kosttillskott varje dag eftersom den är vattenlöslig och inte kan lagras i kroppen. Med Magnifood® Complex får du en unik C-vitaminprodukt med det absolut bästa tänkbara effekt som dessutom är skonsam för magen.

VITAMIN C 250mg COMPLEX innehåller fyra olika syraneutrala C-vitaminer samt bär och växtbaserade ämnen (Magnifood®) vars synergieffekt maximerar vitaminets effekt i kroppen. C-vitamin har antidoxidanta effekter och bidrar bland annat till normal energiomsättning, normalt immunsystem och till att minska trötthet och utmattning.

Dosering: 1-2 kapslar/dag till måltid. 

Storlek: 50 kaps. 

Stabiliserat Riskli (SRL) – innehåller mer än 100 kända antioxidanter. Listan innehåller tokotrienoler, tokoferoler och alfaliponsyra som återvinner oxiderade vitamin C förutom deras aktivitet mot fria radikaler.

Havtorn (blad & bär) – är en potent källa till C-vitamin och flavonoider (en kategori av växtpigment som innehåller olika föreningar som ökar aktiviteten och funktionen av vitamin C). Bären är också rika på vitamin E, som är känd för att återvinna oxiderade C-vitamin i kroppen. Både bär och blad innehåller en mängd antioxidanter föreningar som i allmänhet kompletterar egenskaperna hos vitamin C.

Acerola bär – är känd som en av de mest potenta källorna till vitamin C – till exempel har Acerola juice visats innehålla 30 gånger mer C-vitamin än apelsinjuice. Denna frukt från Karibien ger också betydande mängder kompletterande antioxidant polyfenoler såsom proantocyanidiner och cyanidin-3-o-rhamnosides och en hög koncentration av karotenoider.

Acai – innehåller ett brett utbud av antioxidanter som är i allmänhet ett komplement till vitamin C. Mest anmärkningsvärt är flavonoider såsom antocyaniner, och E-vitamin, som är känd för att återvinna oxiderade vitaminer.

1 kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 275 mg

Stabiliserat lösligt riskli 100 mg

Havtorn bär/blad [Hippophae rhamnoides] (PhytoFRESH) 50 mg

Acai bär [Euterpe oleracea] (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Acerola körsbär [Malpighia punicifolia] 50 mg

Vitamin C (som Ca, Mg, K ascorbat) 250 mg

Lärkträd Arabinogalactan [Larix occidentalis] 5,5 mg

Alpha Liponsyra 0,5 mg
 

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.