2114-UK - VIBRANT SYNERGY 50-wiz.png

Terranova Vibrant Synergy, 50 kaps.

VIBRANT SYNERGY ökar kroppens energiproduktion. De verksamma ingredienserna är chlorella, spirulina, rysk rot, reishi- och cordycepssvampar samt ashwagandha.

Kan med fördel kompletteras med Terranova B-Complex+C för att ytterligare höja effekten. Rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Dosering: 1-2 kapsler/dag till måltid.

Storlek: 50 kaps. 

Chlorella (med öppna cellväggar) – är rik på klorofyll, lättsmälta proteiner, vitaminer, mineraler och enzymer. Chlorella ökar energiproduktionen i kroppen.

Spirulina – är en av naturens rikaste växtpigment källor (klorofyll, karotenoider, phycocyanin). Den innehåller en spjälkade proteiner (aminosyror) (över 55%), vitaminer, spårämnen , fettsyror och effektiva antioxidanter, såsom superoxiddismutas (SOD). Spirulina i kombination med Chlorella är en perfekt för att boosta energiomsättningen.

Vetegräs juice – är rik på klorofyll, karotenoider, vitaminer, spårämnen. Speciellt en hel del av det innehåller enzymer som både skyddar kroppen samt har en viktig roll i kroppens energiomsättning.

Sibirisk ginseng – är en av de mest studerade adaptogeniska örten. Det stöder produktionen av energi och påverkar mentala funktioner. Det balanserar nervös energi och stärker binjurarna.

Rosenrot – har betydande adaptogen egenskap som bidrar till energiämnesomsättningen samt balansera nervsystemet.

Cordyceps – svampen har använts i århundraden på grund av dess adaptogena egenskaper. Det stärker styrkan, energiproduktionen och användningen av syre.

Reishi – ibland kallad ”odödlighetens ört”. Det har ingående studerats, bland annat dess koppling till det kardiovaskulära systemet, immunsystemet och lever hälsa. Det stärker också nervsystemet och motverkar trötthet. Stärker binjurarna.

Ashwagandha – Liksom ginseng så har ashwagandha också använts i hundratals år på grund av dess adaptogena egenskaper. Ashwaganda brukar kallas den ”lugna energigivaren” pga vissa adaptogener har en mer stimulerande effekt på nervsystemet än andra. Ashwaganda verkar lugnande på nerverna men stöder på ett mycket effektivt sett kroppens energiproduktion.

Amerikansk ginseng – är en av det mest studerade adaptogena örter. Det bidrar till att stödja driften av binjurarna och öka energiomsättningen. I traditionell kinesisk medicin använder man Koreanska ginseng (Panax) för att stimulera ”yang” -medan Amerikansk ginseng används för att stimulera ”Jin”.

Ingefära – Ingefära förbättrar blodcirkulationen och flödet av näringsämnen i kroppen.

Stabiliserat riskli (SRL) – har en betydande inverkan på energimetabolism och neuronal hälsa. Den innehåller bland annat B-vitaminer, Alpha liponsyra och ubikinon (coenzym Q10). Dessutom är det en av de bästa naturliga E-vitamin källor i form av tokoferoler och tokotrienoler tillsammans med essentiella fettsyror, spårämnen och mer än 100 typer av antioxidanter och karotenoider.

Cayennepeppar – Het peppar frukt används för att förbättra blodcirkulationen och att balansera belastningstillstånd i kroppen.

1 kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 1005 mg

Chlorella (öppna celler) 250 mg

Spirulina [Spirulina platensis] 200 mg

Vetegräs juice (ekologisk, PhytoFRESH) 100 mg

Sibirisk ginseng 100 mg

Rosenrot (PhytoFRESH) 100 mg

Cordyceps (ekologisk, PhytoFRESH 50 mg

Reishi (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Ashwagandha 50 mg

Amerikansk ginseng (PhytoFRESH) 50 mg

Ingefära (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Stabiliserat lösligt riskli 20 mg

Cayennepeppar (ekologisk, PhytoFRESH) 10 mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.