Terranova Smooth Synergy, 50 kaps.

SMOOTH SYNERGY balanserar energinivån skonsamt och lugnar nervsystemet. Produkten innehåller bland annat ashwagandha, rosenrot, amerikansk ginseng och inositol. Kan med fördel kompleteras med Terranova Avena Sativa & Tart Cherry Super-Blend för att ytterligare höja effekten.

Rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Dosering: 2 kapslar/ dag till måltid. 

Storlek: 50 kaps. 

Ashwagandha – har använts under hundratals år på grund av adaptogeenisten egenskaper för att stödja nervsystemet och energiproduktion. Ashwagandhan effekten är mycket mild, men samtidigt också stöder kroppens energiproduktion.

Avena Sativa – Gröna havre frön innehåller ämnen ( gramin och avenin) som lugnar och balanserar nervsystemet . Dessutom innehåller det en hel del grupp B -vitaminer och spårämnen.

Amerikansk ginseng – är en av de undersökta adaptogenic örter. Det hjälper till att stödja adrenal aktivitet och därmed ökar energiomsättningen . I traditionell kinesisk medicin, är koreanska ginseng används för att stimulera ”yang” -ört, medan amerikansk ginseng klassificeras som ”Jin” -ört. Studier har visat att en mängd olika ginsenoside balans amerikanska ginseng-yrtissä trottoarkanter alltför stimulerande effekt.

Rosenrot – har betydande adaptogen egenskap som bidrar till energiämnesomsättningen samt balansera nervsystemet.

Stabiliserat riskli (SRL) – har en betydande inverkan på energimetabolism och neuronal hälsa. Den innehåller bland annat B-vitaminer, Alpha liponsyra och ubikinon (coenzym Q10). Dessutom är det en av de bästa naturliga E-vitamin källor i form av tokoferoler och tokotrienoler tillsammans med essentiella fettsyror, spårämnen och mer än 100 typer av antioxidanter och karotenoider.

Ingefära – Balanserar kroppens olika stressfaktorer och är bra för blodcirkulationen och flödet av näringsämnen i kroppen.

Cayennepeppar – Het peppar frukt används för att förbättra blodcirkulationen och att balansera belastningstillstånd i kroppen.

1 kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 730 mg

Ashwagandha rot pulver 200 mg

Gröna havrefrön [avena sativa] (ekologisk, PhytoFRESH) 200 mg

Amerikansk ginseng (ekologisk, PhytoFRESH) 100 mg

Rosenrot (PhytoFRESH) 100 mg

Stabiliserat lösligt riskli 100 mg

Ingefära (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Cayennepeppar (ekologisk, PhytoFRESH) 5 mg

Inositol 100 mg

Magnesium (oxid, citrat) 100 mg

Pyridoxal-5-fosfat (P-5-P) 2 mg

Vitamin B12 (metylkobalamin) 500 mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.

© Nordic Premium Group AB Gottskärsvägen176A, 439 94 Onsala • info@nordicpremium.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle