Silica 150mg Complex

Terranova Silica 150mg Complex , 50 kaps.

Terranovas Silica Complex ger 150 mg kisel (bambuextrakt) per kapsel och är en viktig komponent för produktionen av kollagen och stärker även hud, hår, naglar, skelettvävnad och ledsna magar. Bambuextrakt är den bästa källan till organisk Silica (kisel) och innehåller så mycket som 70% Silica.  Silica Complex innehåller även Magnifood Complex som främjar effekten och synergin.

 

Dosering: 1 kapsel/dag till måltid

Storlek: 50 kaps


Nässelblad – brännässla är en utmärkt källa för vitaminer och spårämnen. Den innefattar i synnerhet kalcium, magnesium, bor och järn. Nässla är känd för att ge näring och lyster åt hud och hår.
Nypon - nypon är känd för sitt rika C-vitamin innehåll.
Åkerfräken - är en kraftfull läkeört som är rik på kiselsyra, som stödjer hår, hud och nagelhälsa.
Pumpafrön – Pumpafrön är en av de rikaste naturliga källor för zink. De har också en hög halt av andra stödjande näringsämnen, såsom magnesium och järn.
Persilja (blad) – persilja är en källa till B-vitaminer (särskilt folat) och innehåller olika näringsämnen som förbättrar funktionen och aktiviteten hos vissa B-vitaminer. Persilja är även en källa till kalium, magnesium, kalcium, vitamin C och järn.
Bambuextrakt – är den bästa källan till kisel (silica) och innehåller så mycket som 70%.

 

1 kapsel innehåller:

Magnifood Complex 400mg

Nässelblad (PhytoFRESH) 100mg

Nyponpulver 100mg

Pumpafröpulver 100mg

Åkerfräkenskott (PhytoFRESH) 50mg

Persiljeblad (ekologisk, PhytoFRESH)  50mg

Kisel (bambuextrakt)  150mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.