0738-UK - PROBIOTIC COMPLEX 50-wiz.png

Terranova Probiotic Complex, 50 kaps.

Den västerländska livsstilen och matvanorna låter inte alltid matsmältningen komma lätt undan. Oftast behöver vi hjälp av naturliga och rena kosttillskott som gör matsmältningen mer redo att både ta emot och behandla näring.

PROBIOTIC COMPLEX innehåller fem olika välkända och beprövade mjölksyrebakteriestammar. Även tillsatt FOS som tjänar som mat för de goda bakterierna i tarmarna. Dessutom maximeras allt av örtblandningen Magnifood® Complex. En produkt med dubbel verkan och dubbel effekt.

Dosering: 1 kapsel/dag mellan måltider. 

Storlek: 50 kaps.

Burrorod – är en av de mest värdefulla av alla växter i form av prebiotiska egenskaper. Roten innehåller en anmärkningsvärt hög andel av fruktooligosackarider (FOS), vilket gör det mycket användbart för att förbättra den gynnsamma tarmbakteriefloran. En av Burres prebiotiska föreningar, inulin, kan också bidra till att stödja ett friskt immunsystem.

Rödbeta – Rödbetor är en bra källa för prebiotiskt oligosackariden och inulin som immunosupportive.

Stabiliserat riskli (SRL) – Riskli innehåller både olösliga och lösliga former av fibrer som stöder de egenskaper som probiotiska bakterier har, för att upprätthålla ett friskt matsmältningssystem. Av särskild betydelse är de nyttiga bakterier som innehåller fruktooligosackarider ( FOS ). FOS är en typ av icke-smältbar kolhydrat som fungerar som prebiotika, d.v.s. att det förbättrar viabiliteten och/eller aktiviteten av den gynnsamma bakteriefloran i tarmen.

2 kapslar innehåller:

MJÖLKSYRABAKTERIE COMPLEX 188 mg

Lactobacillus plantarum 1 mrd

Lactobasillus casei 800 milj

Lactobacillus rhamnosus 700 milj

Lactobacillus acidophilus 500 milj

Bifidobacterium lactis 500 milj

MAGNIFOOD COMPLEX 125 mg

Stor kardborre (ekologisk, PhytoFRESH) 75 mg

Rödbestjuice (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Stabiliserat lösligt riskli 25 mg

FOS (frukto-oligosackarider) 100 mg

Lärkträd Arabinogalactan [Larix occidentalis] 50 mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.