3807-UK - PRO-PEPTASE IRC COMPLEX 50-wiz

Terranova Pro-Peptase I-R-C Complex, 50 kaps.

Terranova specialprodukter är precisionspreparat särskilt avsedda för att balansera och upprätthålla kroppsfunktionerna. Samtliga berikade med Magnifood® Complex.

PRO-PEPTASE I-R-C COMPLEX balanserar belastningstillstånd i hela kroppen. Preparatets Serrazimes® proteolytiska enzym kan spjälka proteiner som kroppen gärna ska bli av med. Terranova Magnifood Complex bestående av enzymer från växter och örter bekräftar de positiva effekterna av Serrazimes®.

Rekommenderas inte för gravida kvinnor.

Nässla (blad) – används traditionellt bland annat för att balansera och upprätthålla kroppsfunktionerna i lederna och luftvägarna. Brännässla kan också öka nivåerna av det goda kolesterolet (HDL) i kroppen. Vissa komponenter i nässla är användbara för att stödja vävnaden och vaskulära strukturer.

Humle (honblommor) – balanserar och upprätthåller kroppsfunktionerna i hela kroppen.

Litet tjockblad – balanserar och upprätthåller kroppsfunktionerna i hela kroppen. Har en gynnsam effekt på hjärta och hjärnans funktion. Denna växt används i ayurvedisk medicin för att stödja respiratorisk hälsa.

Rosmarin (blad) – rosmarinblad balanserar och upprätthåller kroppsfunktionerna i hela kroppen. Tack vare de terapeutiska flyktiga föreningarna i rosmarin kan den användas för att lindra sinusongelmia. Rosmarin innehåller en mycket kraftfull antioxidant som stöder hjärthälsa.

Dosering: 1-2 kapslar/ dag på tom mage mellan måltider.

Storlek: 50 kaps.

1 kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 225 mg

Nässla (ekologisk, PhytoFRESH) 100 mg

Humle honblommor (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Litet tjockblad hela växten [Bacopa monnieri] 50 mg

Rosmarin blad (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Peptidas/Proteas Complex20.000 U

Serrazimes®*33 mg

Resveratrol10 mg

*Serrazimes® – De proteolytiska enzymkombinationer, som isoleras från Aspergillus oryzae och Aspergillus melleus är en filamentös svamp.

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.