Terranova föddes 2008 genom grundaren Stephen Terrass, MRNT, f.d. teknisk direktör för Solgar Vitamin i Storbritannien. Stephen är en av Europas ledande auktoriteter inom naturmedicin, med särskild inriktning på örtmedicin och botanisk vetenskap. Under sin 34 år långa karriär i närings- och örtmedicin har Stephen hållit mer än 450 föreläsningar i 19 länder och har varit en återkommande gästföreläsare inom näring och naturläkemedel på högskolor. Stephen är också författare till åtta böcker, en prisbelönt serie audioutbildningar och flera tidningsartiklar, samt deltar i ett flertal intervjuer i press, radio och TV.

OM TERRANOVA
 

Terranova Synergistic Nutrition grundades 2008 och har vunnit många priser för sina näringstillskott – i världen finns mer än 60 olika produkter.

 

Terranova är ett av få få storskaliga företag i branschen som inte använder fyllnadsmedel, bindemedel eller andra tillverkningstillsatser i sina produkter och ett av ännu färre företag med näringstillskott som är 100% lämpliga för veganer. 

 

Balanserade produkter med en botansik formula av enbart aktiva ingredienser som ger de verksamma näringsämnena de bästa förutsättningarna för kroppen att ta emot dem. Synergieffekt när den är som bäst! 

 

Sammanfattningsvis kan man säga att Terranova har vetenskapligt avancerade produkter som samtidigt har sina rötter i företagets djupt holistiska principer.

 

Välkommen till framtidens näringstillskott!

ETISKT OCH EKOLOGISKT
Våra kosttillskott är alltid etiskt producerade. Alla växter och örter kommer från ekologiska odlingar.

VEGAN

Alla våra produkter är helt fria från animaliska källor.

GMO-FRITT
GMO-fria örter och växter är en självklarhet. Dessutom används endast GMO-fria jästodlingar varifrån man sedan utvinner de naturliga vitaminerna.

SYNERGISYSTEM
Det unika synergisystemet Magnifood möjliggör att de förhållandevis lågdoserade ämnena blir flera gånger effektivare än traditionella kosttillskott.

REN
Alla våra produkter är helt fria från tillsatser. Inga konserveringsmedel, inga bindemedel, inga sötningsmedel.

Fräsch och återvinningsbar
Glasburken bevarar innehållet fräscht och kan lätt återvinnas. Bra för både människa och miljö.

AKTIV PhytoFRESH
De flesta örter och växter är frystorkade, vilket bevarar deras bioaktivitet. I praktiken motsvarar en frystorkad växt en nyplockad, med den enda skillnaden att all vätska är borta.
Phytofresh är en metod där man direkt efter skörd fryser ner den färska plantan, frukten, eller örten till mycket låg temperatur. Därefter frystorkas materialet med Terranovas unika metod som tar bort 100% av allt vatten.