1988-UK - LIVING WELLBEING SUPERBLEND 50

Terranova Living Wellbeing Super-Blend, 50 g (pulver)

Terranova Super-Blend-produkter innehåller växt-, ört-, bär- och svamppulver (Magnifood®) varav största delen har tillverkats genom att frysa dem färska. Denna metod bevarar växternas alla vitamin- och enzymaktiviteter som annars lätt förstörs vid traditionella torkningsmetoder.

LIVING WELLBEING SUPER-BLEND effektiviserar den allmänna hälsan, ökar på energin och förbättrar hudens hälsa och utseende. Produkten är rik på skyddande antioxidanter, fettsyror och proteiner.

Dosering: 1-3 ggr/dag till måltid.

Storlek: 50 g

Spirulina – är en av naturens rikaste växtpigment källa (klorofyll, karotenoider, phycocyanin). Den innehåller lättsmälta proteiner (över 55%), vitaminer, spårämnen , fettsyror och effektiva antioxidanter, såsom superoxiddismutas (SOD).

Korngräs – är rikt på klorofyll och karotenoidpigment, lättsmälta proteiner (ca 30%), fibrer, vitaminer, spårämnen och flera viktiga enzymer, såsom SOD.

Björnbär – har en mycket hög ORAC värde (förmågan att binda fria syreradikaler ). Den är rik på anthocyanin flavonoider samt viktiga karotenoider (zeaxantin, lutein, kryptoxantin och betakaroteonider).

Rödbetsjuice – innehåller flera av B-gruppens vitaminer. C-vitamin, kalium, järn, zink, magnesium och koppar är viktiga metyldonatorer för betain, som har en betydande roll i metabolismen i levern. De gröna delarna Rödbetor innehåller höga koncentrationer av karotenoider, i synnerhet lutein och zeaxantin.

Stabiliserat riskli (SRL) – är rik på vitamin E och dess derivat, såsom tokoferoler och tokotrienoler och även B-gruppens vitaminer, fibrer, essentiella fettsyror, spårämnen och över 100 olika typer av antioxidanter, såsom alfaliponsyra, coenzym Q10, karotenoider och SOD.

Havtorn – är ett av dem bästa E-vitamin källor och dess derivat (tokoferoler och tokotrienoler). Dessutom innehåller det en hel del C-vitamin och en mängd vegetabiliska pigment (flavonoider och karotenoider). Havtorn innehåller också en sällsynt omega-7 fettsyra som har visats terapeutiska effekter för hudens hälsa.

Acaibär – och dess ORAC värde (förmågan att fånga fria syreradikaler ) är betydligt högre än många andra bär. Den är rik på vitamin E, en antocyanin, flavonoider, coenzym Q10, och en mängd andra antioxidanter . Acaibär innehåller också stora mängder av fibrer och fettsyror.

Maskrosblad – är en av de näringstätaste växter i naturen. Innehåller vitaminer, spårämnen , karotenoider och fytonäringsämnen där flertalet är bra för levern.

Vattenkrasse – innehåller karotenoider, flavonoider, glukosinolater (som omvandlas i kroppen till isotiocyanat), betakaroten, vitamin C, folsyra, vitamin K, kalcium och järn.

Spenat – är en utmärkt källa av karotenoider (särskilt lutein och zeaxantin). Den innehåller också D- och C-vitamin, folsyra och järn.

Kålblad – är rik på svavelhaltiga antioxidanter såsom svavel (MSM) och indol-3-karbinol.

Svarta hallon – har en mycket hög ORAC värde. Innehåller bl.a. . antioxidanter, flavonoider och karotenoider samt lutein alfa-karoten.

Vetegräsjuice – är rik på klorofyll, karotenoider, vitaminer och spårämnen samt skyddande enzymer, såsom superoxiddismutas (SOD).

Gurkmeja – med dess kända curcuminoider har kraftfull antioxidant effekter som bl.a. kan hindra de negativa effekterna av fria radikaler i levern. Curcuminoiderna upprätthåller leverns normala funktion genom att balansera olika belastnings- och stressfaktorer.

Granatäpplekärnor – har särskilt höga antioxidant föreningar såsom Punicalagin, antocyanosider, katechiner och karotenoider, som har en mycket hög ORAC värde (förmågan att binda fria syreradikaler ).

Reishi – svamp som ibland kallas ”odödlighetens svamp”. Med anda ord en mycket kraftfull svamp och som är väl dokumenterad i hälsofrämjande syften.

Shiitakesvamp – och dess terapeutiska effekter är ansluten till gruppen av polysackarider lentinan. Shiitake är också en av de bästa källorna för L-ergothionein, som är en kraftfull antioxidant. Eritadeiinia ingår också i svampen och är väl dokumenterad i hälsofrämjande syften.

1/4 tsk ( 1,25 gram ) innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 1245 mg

Spirulina 200 mg

Korngräs 170 mg

Björnbär (PhytoFRESH) 150 mg

Rödbeta (juice och blad) (ekologisk, PhytoFRESH) 100 mg

Stabiliserat lösligt riskli 100 mg

Alfalfa (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Havtorn (blad) (PhytoFRESH) 50 mg

Acai (bär) (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Maskros (blad) (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Vattenkrasse (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Spenat (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Lehtikaali (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Grönkål (PhytoFRESH) 50 mg

Vetegräs (jouice) (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Gurkmeja (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Granatäpplekärnor25 mg

Reishisvamp (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Shiitakesvamp (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Lärk arabinogalaktan 5,5 mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.