1346-UK - LIVING MULTINUTRIENT 50-wiz.pn

Terranova Living Multinutrient Complex, 50 & 100 kaps.

Om du inte är helt säker på att din kost är mångsidig, är Terranova’s rena och tillsattsfria multivitamin, effektiviserat med vegetabiliskt Magnifood®, ett bra val för din hälsa. Det behövs tillräckligt med vitaminer och spårämnen varje dag under hela livet.

 

LIVING MULTINUTRIENT COMPLEX innehåller alla livsviktiga vitaminer, mineraler och spårämnen i lätt absorberbar form. Vitaminerna är alla naturliga (isolerad form) med betydande styrka. Upptaget maximeras dessutom av produktens noga utvalda Magnifood® Complex som innehåller örter, grönsaker och bär. På detta sätt kan kroppen utnyttja näringsämnena på ett holistiskt och optimalt sätt och gör produkten till ett mycket högkvalitativt multivitamin-mineraltillskott. Living Multinutrient Complex är för dig som vill ha en unik dagligt näringsstillskott som är långt över branschstandarden och som verkligen fungerar i din kropp.

Dosering: 1-3 kapslar/dagligen till måltid. 

Storlek: 50 & 100 kaps. 

Spirulina – alger är en av naturens rikaste växtpigment (klorofyll, karotenoider, fykocyanin) källor. Den innehåller mer än 55% av den mycket klyvbara proteiner, vitaminer, mineraler, fettsyror och effektiva antioxidanter, såsom superoxiddismutas (SOD).

Korngräs – är rikt på klorofyll och karotenoidpigment, väl smälta proteiner (ca 30%), fibrer, vitaminer, spårämnen och ett antal viktiga enzymer såsom SOD.

Stabiliserat riskli (SRL) – är rik på vitamin E och dess derivat, såsom tokoferoler och tokotrienoler och även B-gruppens vitaminer, fibrer, essentiella fettsyror, spårämnen och över 100 olika typer av antioxidanter, såsom alfaliponsyra, coenzym Q10, karotenoider och SOD.

Havtorn – Havtorn är en av de bästa källorna till vitamin E. Dessutom innehåller det en hel del C-vitamin och en mängd vegetabiliska pigment (flavonoider och karotenoider). Havtorn innehåller också den sällsynta omega-7 fettsyran som har visat terapeutiska effekter, inklusive hudens hälsa.

Acaibär – Acai ORAC index (förmågan att fånga fria syreradikaler) är betydligt högre än hos många andra bär. Den är rik på vitamin E, en antocyanin, flavonoider, coenzym Q10, och en mängd andra antioxidanter. Acaibär innehåller också stora mängder fibrer och fettsyror.

Alfalfa – innehåller klorofyll och karotenoider, vitaminer (speciellt vitamin K), mineraler, fibrer, protein, isoflavoner och steroler.

Maskros blad – är en av de rikaste matväxterna i naturen. Den är rik på vitaminer, mineraler, karotenoider och en uppsjö av hälsonyttiga fytonäringsämnen. Det stöder särskilt lever hälsa och avgiftning (detox).

Nässelblad – brännässla är en utmärkt källa för vitaminer och spårämnen. Den innefattar i synnerhet kalcium, magnesium, bor och järn.

Gurkmeja – innehåller en stor variation av mikronäringsämnen. Curcuminoider i gurkmeja är en mycket kraftfull antioxidant.

Vetegräs Juice – innehåller mycket klorofyll, karotenoider, vitaminer och spårämnen. Särskilt innehåller den en hel del av kroppens skyddande enzymer såsom superoxiddismutas (SOD).

Grönt te blad – är känt för att vara rik på mangan, men särskilt välkända är grönt te för att den innehåller antioxiderande polyfenoler.

Vattenkrasse – innehåller särskilt karotenoider, flavonoider, glukosinolater (som omvandlas till isotiocyanater), betakaroten, vitamin C, folsyra, vitamin K, kalcium och järn.

Kale – är en bra källa för karotenoider och essentiella svavelhaltiga antioxidanter.

Granatäpplekärnor – frukten innehåller en särskilt hög antioxidant föreningar, såsom punikalagiineja, antocyanosider, katechiner och karotenoider, som har en särskilt hög ORAC index.

Björnbär – Björnbär ORAC index är särskilt hög. Det är rikt på antocyaninfärgning flavonoider och karotenoider utöver viktiga (kseaksantin, lutein, betakaroten och kryptoxantin).

Svart hallon – har en mycket ORAC index. Särskilt effektiva är Antioksidantiflavonoidit och karotenoider. Bären är rik på lutein och alfa-karoten.

3 kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 900 mg

Spirulina 200 mg

Korngräs 150 mg

Stabiliserat lösligt riskli 100 mg

Havtorn blad (PhytoFRESH) 50 mg

Acaibär (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Alfalfa (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Maskrosblad (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Nässelblad (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Gurkmeja (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Vetegräs juice (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Grön te blad 25 mg

Vattenkrasse (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Kale (ekologisk, PhytoFRESH) 25 mg

Granatäpple 25 mg

Svarta vinbär (PhytoFRESH) 25 mg

Svart Hallon (PhytoFRESH) 25 mg

Vitamin C (kalcium-magnesium) 250 mg

Vitamin E (d-alfa tokoferolsuccinat) 101 mg

Kalcium (karbonat, citrat, askorbat) 50 mg

Magnesium (oxid, citrat, askorbat) 25 mg

Vitamin B6 (pyridoxin) 25 mg

Vitamin B5 (kalciumpantotenat) 25 mg

Vitamin B1 (tiaminmononitrat) 20 mg

Vitamin B2 (riboflavin) 20 mg

Vitamin B3 (nikotinamid) 20 mg

Inositol 15 mg

Kolin (bitartrat) 15 mg

Citrus bioflavonoider 15 mg

Zink (askorbat) 10 mg

Lärk Arabinogalaktan 5,5 mg

Naturligt betakaroten 4 mg

Alfaliponsyra 2 mg

Mangan (bisglysinat )1,5 mg

Järn (bisglysinat) 1,5 mg

Koppar (glukonat) 1,25 mg

Bor (natriumborat) 1 mg

Lutein 1 mg

Lykopen (tomater) 1 mg

Vitamin A (palmitat) 751 µg

Folsyra 200 µg

Jod (kaliumjodid) 150 µg

Biotin 100 µg

Krom (picolinate) 50 µg

Selen (selenometionin) 50 µg

Vitamin B12 (cyanokobalamin) 50 µg

Vitamin K1 (fytonadioni) 10 µg

Vitamin D2 (ergokalciferol) 5 µg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.