Green Child Vitamin D3

Terranova Green Child Vitamin D3, 50 kaps.
Terranova´s nya barnserie Green Child är av mycket hög kvalité och helt tillsatsfritt med naturliga och ekologiska råvaror. Studier som stödjer vikten av intag av extra D-vitaminer för barn speciellt i norden har motiverat utvecklingen av Terranova´s Green Child Vitamin D3. Denna produkt är gjord på växten lav och genom en skonsam patenterat extraktionsmetod har man kunnat isolera D3 vitaminet.


Som med alla Terranova produkter så innehåller den det unika Magnifood Complex.  Den är alltid produkt specifik (skräddarsytt och unikt till just produkten) och är utformad för att maximalt stödja absorption, biotillgänglighet av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen maximera dess aktivitet i kroppen.


Terranova gör en helt tillsatsfria produkter. Därför kan kapslarna vara små eftersom de inte innehåller massa olika tillsatsämnen som vanligtvis bulkar upp volymen på kapslarna. Om barnet mot förmodan ändå inte skulle kunna svälja kapseln går det alldeles utmärkt att öppna kapslarna och hälla innehållet i t ex juice, smoothies eller yoghurt.

Dosering: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid.

För barn mellan 4-12 år.

Storlek: 50 kaps.
 
1 kapsel innehåller:
MAGNIFOOD COMPLEX 325 mg
Stabiliserad riskli 200 mg
Koriander (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg
Pumpafrö pulver 50 mg
Spirulina 25 mg
Vitamin D3 (kolekalciferol från lav, vegetabiliskt) 10 ug


INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST,
MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.