0882-UK - OMEGA 3-6-7-9 OIL 250ml-wiz.pn

Terranova 100 % Organic Omega 3-6-7-9 Oil, 250 ml

Certifierad ekologiskt fullspektrum omega olja! Ej från fisk utan från växtriket vilket medför att oljan är ren från början eftersom den kommer från det lägsta skiktet på näringskedjan. Därför behöver den aldrig genomgå en brutal reningsprocess från t.ex. tungmetaller som annars fiskolja behöver göra. Terranova’s fullspektrumprodukt med Omega-3, 6, (7) och 9 har dessutom den idealiska inbördes förhållandet mellan fettsyrorna, 2:1:1.
 

Ekologisk linfröolja – Lin är särskilt rik på omega-3 fettsyror och alfa-linolensyra och är därför idealisk för att kompensera för maten som innehåller stora mängder omega-6-fettsyror, och som är ett problem i västvärlden.

Ekologisk hampfröolja – Innesluten i hampafrön finns omättade/mättade fettsyror i perfekt förhållandet. Hampfröolja är en av de bästa vegetabiliska källor till omega-3-fettsyror. Den har dessutomen trevlig nötig smak, vilket bidrar till att den är omtyckt matlagning.

Ekologisk olivolja – De flesta av fettsyrorna av olivolja är omega-9 mono-omättade fetter. Dess värde som en olja för hjärta är förmodligen på grund av det faktum att oljan är rik på polyfenol antioxidanter och av att det balanserar effekterna av omega-6-oljor utan att orsaka skador på omega-3 oljors hälsoeffekter.

Ekologisk gurkörtsolja – Gurkörtsolja innehåller mest gamma-linolensyra (GLA), som är känd för att balansera de kvinnliga endokrina funktionerna. Det är också mycket bra för huden och har många andra hälsofördelar.

Ekologisk riskli – Riskli är rik på antioxidanter och en mängd olika föreningar, såsom tokotrienoler, tokoferoler och gamma oryzanol.

Ekologisk havtornsolja - Olja från dess frukt innehåller omega-7 fettsyran, som har blivit mycket populärt i hälso- och skönhetsprodukter. Oljan innehåller också stora mängder polyfenoliska antioxidanter.

Ekologisk havtorn fröolja – Denna olja rik är på fenoliska antioxidanter, och omega-3/omega-6 fettsyra -förhållandet är balanserad.

 

1 kapsel innehåller:

Linfröolja (ekologisk)66 %

Hampfröolja (ekologisk)20 %

Olivolja (ekologisk)8 %

Gurkörtsolja (ekologisk)3 %

Riskli (ekologisk)1 %

Havtorn olja (ekologisk)1 %

Havtorn olja (från frön) (ekologisk)1 %

Tokoferollpncentrat0,06 %

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.