0677-UK - DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 50-wi

Terranova Digestive Enzyme Complex, 50 kaps.

Den västerländska livsstilen och matvanorna låter inte alltid matsmältningen komma lätt undan. Oftast behöver vi hjälp av naturliga och rena kosttillskott som gör matsmältningen mer redo att både ta emot och behandla näring.

DEGESTIVE ENZYME COMPLEX produktens enzymer fungerar inom ett brett pH-område som hjälper deras verksamhet i hela tarmsystemet. De spjälkar inte bara proteiner, kolhydrater och fett utan också svårsmälta oligosackarider (t.ex. raffinos) och disackarider, såsom laktos och sackaros. födoämnen och fibrer. Örterna i växtkombinationen Magnifood® Complex aktiverar utsöndringen av magsafter.

Dosering: 1 kapsel i samband med mindre måltid eller 

1-2 kapslar i samband med större måltid. 

Storlek: 50 kaps. 

Fänkål – är välkänt runtom i världen för dess matsmältningsbefrämjande effekt. Fänkålsfrön har en lugnande effekt på mag-tarmkanalen, vars funktion den stödjer på ett antal olika sätt.

Korngräs – gröna blad från korn är rik på klorofyll som gör det möjligt att skapa en sund tarmbakterieflora. Korngräs innehåller också en hel del fiber som stöder sund tarmfunktion.

Stabiliserat riskli (SRL) – SRL innehåller både olösliga och lösliga fibrer som ökar aktiviteten hos probiotiska bakterier och bibehåller en hälsosam tarmfunktion. SRL innehåller fruktooligosackarider (FOS) öka tillväxten av goda bakterier i tarmen. Fruktooligosackarider är svårsmält kolhydratfiber, som nyttiga tarmbakterier kan användas som ett substrat.

Ingefära – studier visar att ingefära stöder matsmältningen och samtidigt lugnar slemhinnan i magen och tarmarna.

Kronärtskocka (blad) – används för att främja smältning och nedbrytning av fett i tarmen. Den innehåller också ingredienser som med fördel påverkar funktionen hos levern och gallblåsan.

Kardemumma (frön) – fungerar på samma sätt som fänkål. Kardemumma har använts i tusentals år som förebyggande och matsmältningsfrämjande medicinalväxt. Dessutom innehåller kronärtskocka såväl som kardemumma vissa ingredienser som stöder den normala funktionen av gallblåsan.

Gul gentianarot – innehåller bitterämnen som är nödvändig i matsmältningen och stöder det fria flödet av galla.

2 kapslar innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 900 mg

Fänkol [frön] 200 mg

Korngräs 200 mg

Stabiliserat riskli 200 mg

Ingefära (ekologisk, PhytoFRESH) 100 mg

Kronärtskocka [blad] (PhytoFRESH) 100 mg

Kardemumma [pulver] 50 mg

Gentianarot [rot pulver] 50 mg

Proteas (A. oryzae) 14690 HUT 55,2 mg

Amylas (A. oryzae) 2545 DU 33,8 mg

Laktas (A. oryzae) 727ALU 14,6 mg

Glukoamylas (A. niger) 6.5 AGU 14,6 mg

Alfagalaktosidas (A. niger) 109 GaIU 14,6 mg

Proteas (A. niger) 36 SAPU 13,6 mg

Invertas (S. cerevisiae) 291 SU 6,6 mg

Lipas (C. rugosa) 349 FIP 3,8 mg

Glukoamylas (R. oryzae) 0.72 AGU 2,2 mg

Lipas (A. niger) 7.27 FIP 0,3 mg

Lipas (R. oryzae) 7.27 FIP 0,3 mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.