1711-UK - DANDELION ARTICHOKE CYSTEINE C

Terranova Dandelion Artichoke & Cystein Complex, 50 kaps.
Maskros, kronärtskocka och cysetin balanserar och skyddar särskilt leverns och gallans funktioner. C-vitamin skyddar leverceller från oxidativ stress och hjälper kroppen att upprätthålla normal immunförsvar.  L-cystein är en aminosyra som behövs för bildningen av glutation i levern och som i sin tur har effekt på toxiner och metaboliter.

Även sammansättningen av Magnifood komplexet har i detta fallet en normaliserande verkan och som innehåller maskros, gurkmeja, kronärtskocka, havtorn, korngräs och stabiliserat riskli.

 

Vi rekommenderar Terranova Green Purity Super-Blend till ytterligare stöd för detta näringstillskott som så önskas.  

Dosering: 1-2 kapslar/dag till måltid. 

Storlek: 50 kaps.

Maskros rot – innehåller ett bitterämne och som stödjer utsöndringen av galla. Bra utsöndring av galla förhindrar ansamling av toxiner i levern.

Gurkmeja – ingår i curcuminoider föreningar har kraftfull antioxidant effekter, som kan hindra de negativa effekterna av fria radikaler i levern.

Kronärtskocka blad – stödjer det normala flödet av galla. Studier har visat att de föreningar som ingår i bladen på kronärtskockan skyddar också för fria radikaler.

Schisandra bär – stödjer levern aktivt och har betydande antioxidant effekt.

Havtorn – enligt flera studier visar havtorn ha skyddande egenskaper genom växtens kraftfulla fytonäringsämnen.

Grönt te blad – katekiner är de viktigaste polyfenoliska ämnen i grönt te. De har en stark hämmande effekt på oxidationen av skadliga fetter. Denna effekt är viktigt på grund av oxiderade fetter mycket skadligt för levern.

Grönkål – är rikt på svavelhaltiga antioxidanter. De normaliserar miljön genom att oskadliggöra ämnen som är kända för att vara skadliga för levern.

Korngräs – innehåller ett antal kraftfulla antioxidantenzymer , som inte bara förhindrar oxidation av fetter, men också bidra till att normalisera miljön i levern.

Stabiliserat riskli (SRL) – Antioxidanter är viktiga för lever hälsan. SRL innehåller mer än 100 olika kända antioxidant, såsom tokotrienoler, tokoferoler, alfaliponsyra (som är i stånd att aktivera C och E-vitamin), ubikinon och olika karotenoider. Riskli innehåller också små mängder av superoxid dismutaasientsyymiä (SOD) och katalas.

1 kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 825 mg

Maskros (rot) (ekologisk, PhytoFRESH) 200 mg

Gurkmeja (ekologisk, PhytoFRESH) 150 mg

Kronärtskocka (blad) (PhytoFRESH) 125 mg

Schisandra  bär pulver [Schisandra chinensis] 100 mg

Havtorn (blad) (PhytoFRESH) 50 mg

Grönt te blad 50 mg

Grönkål (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Korngräs 50 mg

Stabiliserat lösligt riskli 50 mg

C-vitamin (kalcium-magnesiumkarbonat) 150 mg

L-cystein 75 mg

Alfaliponsyra 20 mg

Taurin 20 mg

Lärk arabinogalaktan 5,5 mg

Selen (selenmetionin) 25 µg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.