0042-UK - CoQ10 30mg 50-wiz.png

Terranova CoQ10 30 mg Complex, 50 eller 100 kaps.

Vissa näringsämnen har extra svårt att tas upp av vår kropp, t.ex Q10. Terranova löser det genom att försätta kroppen i ett tillstånd av synergi innan upptaget sker. CoQ10 30mg COMPLEX är ett ubiquinonpreparat (Coenzym Q10) vars upptag i kroppen hjälps av de fetthaltiga grönsakerna i Magnifood® Complex. Q10 är i vanliga fall mycket svårupptagbart för kroppen.

Kroppen producerar själv ubiquinon, men i vissa situationer är kroppen är stressad, och när produktionen minskar med åldern, kan man ta det som ett tillskott.  

Ubiquinon är nödvändig för energiproduktionen i varje cell. Särskilt mycket ubiquinon har vi i hjärtmuskeln, där den producerar energi, vilket har en betydande faktor på hjärthälsan. 

Dosering: 1 kapsel/dag till måltid.

Storlek: 50 & 100 kaps. 

Stabiliserat riskli (SRL) – förutom att vara en källa till Q10, innehåller riskli många antioxidanter såsom tokotrienoler, tokoferoler och alfaliponsyra, coenzym Q10 som fungerar både som antioxidant och med kardiovaskulära egenskaper. Riskli innehåller också fett, vilket underlättar absorptionen av Q10 (ett fettlösligt näringsämne).

Acai bär – innehåller Q10 och andra potenta antioxidanter såsom vitamin E och anthocyaniside flavonoider som stöder hjärt-Q10. 40% av den torkade vikten av bär består av fettsyror, vilket underlättar absorptionen av Q10.

Havtorn (bär & blad) – liksom acai innehåller havtorn Q10 samt andra antioxidanter (såsom vitamin C och E och många flavonoider) som stöder CoQ10s kardiovaskulära egenskaper. Bären har överlägsna fettsyror, vilket underlättar absorptionen av Q10.

Kronärtskocka – har visat sig ha en positiv inverkan på gallflödet och aktiviteten av gallsyran, som är känd för att hjälpa till i absorptionen av coenzym Q10.

1 kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX 475 mg

Stabiliserat lösligt riskli 350 mg

Acaibär [Euterpe oleracea] (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg

Havtorn blad [Hippophae rhamnoides] (PhytoFRESH) 50 mg

Kronärtskocka [Cynara scolymus] (PhytoFRESH) 25 mg

CoQ10 (coenzyme Q10 – som ubiquinone) 30 mg

Lärkträd Arabinogalactan [Larix occidentalis] 5,5 mg

INNEHÅLLER INGA TILLSATSER ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKINGREDIENSER ELLER SOCKER. LÄMPLIG FÖR VEGETARIANER OCH VEGANER.